ràdio gelida - Notícies - Dos actes commemoren el dia internacional de la dona

Ara fem...

RG música

ràdio gelida > Notícies > Dos actes commemoren el dia internacional de la dona

Dos actes commemoren el dia internacional de la dona

17 de Març del 2010
Dos actes commemoren el dia internacional de la dona

Per celebrar el dia internacional de la dona, la regidoria del Pla d'Igualtat de l'Ajuntament de Gelida i la Biblioteca Jaume Vila i Pascual organitzen dues activitats.

La primera ha començat just fa uns minuts, a les 12 del migdia, a la sala gran del Centre Cultural de Gelida on s'està duent a terme un espectacle infantil a càrrec de Xavi Demelo. L'espectacle consisteix en la narración de diversos contes que han de servir per educar als infants en la igualtat de sexes.

Per altra banda, el dissabte 20 de març, a 2/4 d'12 del migdia es farà al Casal de la Gent Gran de Gelida una xerrada sobre el llibre "Amb ulls de nena". A l'acte hi assistirà la mateixa autora, Encarna Martorell, i Salvador Domènech, que farà la presentació de la xerrada.

"Amb ulls de nena" consisteix en el dietari que l'autora va escriure en plena Guerra Civil, quan ella era una adolescent. Durant 70 anys aquests escrits han restat ocults i inèdits fins que, gràcies a la tasca de l'investigador en pedagodia Salvador Domènech, han sortit a la llum.

Després de la xerrada, l'Ajuntament de Gelida farà un homenatge a les gelidenques que aquest any han fet 90 anys.

Valoració:
Vots: 1.0/5
Tags: dia, dona

Comentaris desactivats temporalment

Els comentaris tornaran a estar actius en breu. Gràcies.

ràdio gelida a la web